Job 16 van 23


Report this listing

Solliciteren



Hulpkok


Functie

Er wordt een vergelijkend aanwervingsexamen georganiseerd voor de functie van hulpkok in wzc Ten Oudenvoorde om een contract van onbepaalde duur aan te bieden. De prestatiebreuk is voltijds (maar deeltijds is bespreekbaar).

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van 1 jaar (verlengbaar tot 5 jaar).

Jouw profiel

Als hulpkok sta je samen met het team in voor aangepaste, lekkere, gezonde, evenwichtige en afwisselende maaltijden

voor bewoners en cliënten, zoveel mogelijk rekening houdend met hun wensen, noden, gewoontes en binnen de geldende

voorschriften.

Bij deze taken draag je de waarden klantgericht, respectvol en waarderend, professioneel en integer, met goesting en

geëngageerd, samenwerkend hoog in het vaandel.


Een volledige functiebeschrijving vind je terug in de infobrochure in bijlage (pagina 5-9).

SELECTIEPROEVEN

DEEL I: Praktisch gedeelte (50 punten; 60% vereist)

De kandidaten moeten een proef uitvoeren in overeenstemming met de opdrachten zoals omschreven in de functiekaart. Aan de kandidaat kan worden gevraagd tijdens de uitvoering van de praktische proef mondelinge toelichting te geven over de werkwijze, gebruikte technieken, werktuigen, toepassing veiligheidsvoorschriften, … .

DEEL II: Mondeling gedeelte (50 punten; 60% vereist)

Een evaluatie van de kandidaat in overeenstemming met de functieinhoud en de motivatie.

De kandidaat moet voor elke proef apart minstens 60% behalen om geslaagd te zijn.

Beide proeven zullen doorgaan op donderdag 02.05.2024 in wzc Ten Oudenvoorde (Hospitaalstraat 2 – 9940 Ertvelde).

Hou deze datum alvast vrij.

KANDIDATUREN MOETEN UITERLIJK 19.04.2024 INGEDIEND ZIJN.

PRESELECTIE

Vanaf 10 weerhouden kandidaten wordt een preselectie toegepast. Deze preselectie bestaat uit een grondige screening van de CV’s . De preselectie is eliminerend in die zin dat enkel de geselecteerde kandidaten worden toegelaten tot het eerste deel van de eigenlijke examenprocedure. Het resultaat van de preselectie wordt niet meegeteld bij de resultaten van de eigenlijke selectieprocedure.

  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

Aanbod

Loonelementen:

Je wordt bezoldigd op grond van de salarisschaal D1-D3. (zie infobrochure pagina 9).

Relevante beroepservaring uit de openbare sector en relevante beroepservaring uit de privésector en als zelfstandige wordt volledig overgenomen voor het bepalen van de anciënniteit.

Extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques met een zichtwaarde van € 8 (werkgeversaandeel: € 6,91)

  • Ecocheques ter waarde van 200 euro (a rato prestaties)

  • 2de pensioenpijler: toelage bedraagt 3% van het pensioengevende jaarloon

  • Eindejaarstoelage

  • Fietsvergoeding van 35 cent per kilometer

  • Gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer

  • Hospitalisatieverzekering (mogelijkheid om aan te sluiten tot de collectieve verzekering)

  • Een aantrekkelijke verlof- en feestdagenregeling (26 verlofdagen en 11 feestdagen per jaar)

  • Personeelsvoordelen zoals winkelkortingen, dieren- en pretparkkortingen, cinemakortingen, ...

  • Fun@Work acties

  • Gratis griepvaccin in het najaar

Meer info?

Dienst HRM staat ter beschikking voor vragen.

Ilse Cuvelier - 09/210 30 82

ilse.cuvelier@zorgbedrijfmeetjesland.be

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht